Ticari

TİCARİ 

•    En Az Kalış Süresi Hariç 6 Aylık Geçerli Pasaport  (Varsa 10 yılı doldurmamış Eski Pasaport Ön Yüzü Ve Vizelerin Fotokopisi)
•    Arka Fonu Beyaz Son 6 Aydan Eski Olamayan 3*5 4*5 Ebatlarında vize için çekilmiş Biometrik Fotoğraf 2 Adet
•    Davetiye (Mail Yolu İle Kabul Edilmektedir. Ad Soyad, Gidecek Olan Kişinin Pasaport Numarası, Gidiş Dönüş Tarihleri Belirtilmelidir.- iş toplantısı yada ıs görüşmeleri yapılacak ise evraklar açıkça belirtilmelidir. •Fuar ise; giriş bileti, katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler)
•    Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
•    Bağ Kur Dökümü ( E Devletten Barkotlu Bir Şekilde Alınması Gerekmektedir.)
•    Şirket Antetli Kağıdına Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe Ve İmzalı Büyükelçiliğe/Başkonsolosluğa Hitaben Vize Talep Dilekçesi. .------> Örneğini acentemizden talep ediniz
•    Ticaret Oda Sicil Kayıt Sureti  (Orijinal Yeni Tarihli Son 3 Aylık )
•    Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
•    Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
•    Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı- son kullanılabilir bakiyesi ‘nin 3 BİN TL olmalıdır.- vadesiz hesaplar tercih edilmeli) / /  aynı şekilde şirket ortağı ve sahibi ise şirket hesaplarından en az birinin dokumu
•    Uçak ve Otel Rezervasyonları – satın alınmış bir programınız yok ise acentemiz tarafından hazırlanacaktır.
•    Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası – Acentemizden temin edilecektir
•    Varsa Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri